Nuohouspalvelut

Tilaa nuohous

Strömberg 050 539 0774
Pekkanen 050 505 1501
Keskinen 050 541 4297
Palvelut

Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia nuohouspalveluita kotisi turvallisuuden varmistamiseksi.

Asiantunteva tiimimme takaa savupiippujen ja tulisijojen asianmukaisen puhdistuksen ja tarkastuksen, jotta voit nauttia turvallisesta lämmöstä kotona.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa säännöllinen savupiipun nuohous, tarkastukset ja huollot sekä paloturvallisuuskonsultaatiot.

Luota meihin huolehtimaan savupiippusi ja tulipesiesi kunnosta ja varmistamaan kotinne turvallisuus!

Pohjolan Nuohous
Pohjolan Nuohous

Nuohous

Nuohous on tärkeä osa paloturvallisuutta. Säännöllinen nuohous pitää huolen, että tulipalon vaaraa ei synny ja tulisijoja ja savuhormeja on turvallista käyttää. Puhdas savupiippu tarkoittaa turvallisempaa, tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää takkaa. Hoidamme myös esimerkiksi lämmityskattiloiden puhdistukset.

Pohjolan Nuohous

IV laitteiden puhdistus

Ilmanvaihtokanavien puhdistaminen säännöllisesti on tärkeää. Näin vähennetään tulipaloriskiä, sillä iv-kanaviin kertynyt palokuorma poistetaan. Lisäksi parannetaan sisäilman laatua, kun ilmanvaihtojärjestelmä toimii jälleen oikein ja työntää puhdasta ilmaa sisätiloihin. Tietyissä kohteissa, kuten ammattikeittiöt ja teolliset kohteet, puhdistus tulee suorittaa vuosittain.

Kauttamme myös puhdistustarpeen arvioinnit ja tarkistukset sekä suodattimien vaihdot.

Pohjolan Nuohous

IV laitteiden mittaukset ja säädöt

Tilavuusvirtojen tasapainotus on olennaisata energiatehokkuuden kannalta, sillä se vaikuttaa merkittävästi rakennuksen lämmitys- ja jäähdytysenergian kulutukseen ja sitä kautta myös kustannuksiin. Oikeissa säädöissä oleva ilmastointi varmistaa myös raikkaan sisälman ja rakenteiden terveyden.

Säätämällä IV-laitteita voidaan varmistaa, että sisäilma on raikasta ja terveellistä.

Ilmanvaihtojärjestelmän säätäminen voi auttaa hallitsemaan sisäilman kosteutta. Liiallinen kosteus voi aiheuttaa homeen kasvua ja muita ongelmia, kun taas liian kuiva ilma voi olla epämukavaa ja aiheuttaa hengitysongelmia.

Pohjolan Nuohous

Muut nuohoustyöt

Kauttamme on saatavilla myös muut nuohoukseen ja tulisijojen kuntoon liittyvät palvelut. Kyseeseen voi tulla vaikkapa linnunpesän poisto, tulisijan kunnon tarkistus tai jokin muu arvelluttava asia. Kannattaa olla rohkeasti yhteydessä!

Luotettavaa ja ammattitaitoista nuohouspalvelua.

Pohjolan Nuohous tarjoaa kattavat nuohouspalvelut niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Luotettava palvelumme perustuu vuosien kokemukseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaamme.

Scroll to Top